Home Authors Posts by pathos.info

pathos.info

591 POSTS 0 COMMENTS
Pasioni për gatimin ka lindur shumë herët, bashkë me pasionin për të pikturuar dhe atë për të qepur apo stiluar. E duke u rritur, studimet e mia patën një drejtim tjetër... Shkollë ushtarake dhe ekonomik, duke vijuar me një MBA për marketing. Për disa vite punova në pasionin tim të parë, modën dhe më pas në marketing. Tashmë gjatë ditës punoj, dhe gjatë darkës i përkushtohem gatimit dhe familjes. Përpiqem të gjej kohë për gjithçka, ndonëse e pamundur... Gjëja më pozitive, puna është e ndërthurur me produktet ushqimore!!!

Recipe of the day