Jo të gjithë jemi të emocionuar nga ideja e tradicionales, të martohesh dhe të bësh fëmijë. Disa, veçanërisht në mesin e moshës , kanë vendosur të shkojnë në rrugë të ndryshme. Shumë prej tyre janë rënduar nga pesha e borxhit të kredisë studentore dhe perspektiva e blerjes së një shtëpie në ekonominë tonë të tanishme, ndërkohë që shumë prej nesh që po paguhen rregullisht, duket e vështirë. Ndihma për një fëmijë thjesht nuk duket gjithmonë e mundur. Edhe përkundër faktorëve financiarë që mbajnë shumë prej nesh nga ndjekja e së njëjtës rrugë si prindërit tanë, disa thjesht nuk gjejnë konceptin e fillimit të një familje intriguese. Nëse doni t’i identifikoni ato në terma astrologjike, këto tre shenja zodiake kanë më pak gjasa të duan fëmijët: Shigjetari, Ujori dhe Bricjapi.

  • Nëse jeni të interesuar për parashikim personal astrologjik, mund të klikoni mbi: Harta Astrologjike për të bërë porosinë tuaj.

Natyrisht, kjo nuk po flet për çdo person të lindur nën këto shenja. Nëse je një Shigjetar i cili ka një dëshirë të zjarrtë për të pasur një fëmijë, nuk je tradhtar për shenjën tënde. Është vetëm se këto tre shenjat e zodiakut janë shpesh aq të shqetësuara për mbrojtjen e lirisë së tyre personale, duke e sakrifikuar atë për hir të traditës, mund të mos tingëllojë si ideja më e madhe. Kjo nuk do të thotë se ata nuk e respektojnë martesën. Kjo nuk do të thotë se ata nuk mendojnë se fëmijët janë te mrekullueshëm, përkundrazi. Ata madje mund të duan fëmijët e njerëzve të tjerë! Është vetëm se të kenë fëmijët e tyre nuk mund të jetë ajo që ata duan. Dhe e dini çfarë? Nëse dikush dëshiron të fillojë një familje apo jo, është vendimi i tyre dhe vetëm i tyre. Të gjithë e respektojmë.

Shigjetari: Ata mund të jetojnë më mirë në kushtet e tyre personale

Sagittarius by kiwipok

Një Shigjetar mund të kujdeset më shumë për të qenë në gjendje të shkojë në një aventurë se sa të duan se të kenë fëmijë. Ndërsa disa e konsiderojnë fillimin e një familje aventurën më të madhe të të gjitha kohërave, një Shigjetar mund të mendojë për atë më shumë si një kufizim në jetë. Sigurisht, ata mund të ëndrrojnë për të nga koha në kohë dhe të pyesin veten se si mund të ketë qenë sipas Pathos. Vlerat e tyre më të çmuara përfshijnë egërsinë, spontanitetin dhe lirinë. Me fëmijët, prioritetet e tyre ndoshta do të duhet të ndryshojnë.

Megjithatë, nëse një Shigjetari vendos të ketë fëmijë, ata janë të njohur për prindërit më të këndshëm përreth. Ata gjithashtu do të inkurajojnë fëmijët e tyre për të shkuar pas ëndrrave të tyre, për të mos lejuar asgjë t’i mbajë prapa nga arritja e madhështisë.

Bricjapi: Duke pasur fëmijë nuk mund të jetë praktike për ta

Capricorn by kiwipok

Një Bricjapi ka trajektoren e jetës së tij të gjithë të hartuar dhe ata kanë shpresa serioze për veten e tyre. Ata janë të njohur për të bërë çfarëdo që duhet bërë për të pasur karrierën e ëndrrave të tyre dhe luftojnë për të qenë numri një. Ata janë gjithashtu tepër praktikë në lidhje me këto çështje dhe e dinë se jeta është punë e vështirë. Kjo është arsyeja pse një Bricjapi mund të zgjedhë të mos ketë fëmijë. Ata kanë shumë në pjatën e tyre dhe fëmijët janë të shtrenjtë dhe konsumojnë kohë sipas Pathos. Një Bricjapi nuk është injorant për faktin se fillimi i një familjeje është një investim i madh.

Nëse ata bëjnë që fëmijët të kenë prioritet, ata do të jenë prindërit më përgjegjës përreth. Ata do të marrin të gjitha vendimet e duhura për arsimimin e tyre, ndihmojnë në financimin e të ardhmes së tyre dhe sigurojnë stabilitet dhe strukturë në familje. Fëmijët e tyre gjithmonë do të jenë në gjendje të varen prej tyre.

Ujori: Fillimi i një familjeje mund të duket shumë e zakonshme

Aquarius by kiwipok

Ujori është shenja e fundit në zodiak për të bërë gjërat në mënyrë “të drejtë”. Ata janë të njohur për të shkuar kundër grupit, për sfidimin e normave shoqërore. Vetëm për shkak se të martohesh dhe të kesh fëmijë është ajo që gjithkush “supozohet” të bëjë nuk do të thotë që një Ujori është në bord. Kjo shenjë është e habitshme e pavarur dhe është e rrallë për ta që të angazhohen. Ndërsa të gjithë të tjerët kanë ethe të foshnjës, një Ujor mund të ndihet keq nga ideja për të bërë angazhimin më serioz të të gjitha kohërave. Eshtë një përgjegjësi serioze.

Megjithatë, nëse ata vendosin të kafshojnë plumbin dhe të kenë fëmijë, një prind Ujor gjithmonë do të mbështesë individualitetin e fëmijës së tyre. Ata do t’i ndihmojnë të ndjehen të sigurt sa të jenë kush duan të jenë dhe do t’u mësojnë se si t’i trajtojnë të tjerët me këtë respekt të njëjtë./Pathos.info

Nëse jeni të interesuar për parashikim personal astrologjik, mund të klikoni mbi: Harta Astrologjike për të bërë porosinë tuaj.