Dashi (21 mars – 19 prill)

Ju do të keni vështirësi në mbajtjen e kontrollit emocional në 15. Është më mirë të kanalizosh energjinë tënde në diçka produktive. Aktiviteti fizik do të ndihmojë në lehtësimin e stresit dhe në uljen e zemërimit. Kërkoni një punë më të mirë më 16, 17 dhe 18 ose një mënyrë për të sjellë para shtesë ose për të trajtuar më mirë paratë tuaja. Rishikoni një kontratë ose kërkoni një mundësi për të zgjeruar mundësitë tuaja. Komunikimi do të jetë mënyra juaj për të sjellë ndryshime në 19 dhe 20. Mbledhja me një mik ose të afërm dhe diskutimi i planeve të ardhshme është i favorizuar. Një pazar do t’ju sjelli kenaqesi. Humori i keq do të shkaktojë pikëllim në 21. Mundohuni të jeni miqësorë dhe të gatshëm kur diskutoni për çështje personale ose ndryshime të jetesës sipas Pathos.

Demi (20 prill-20 maj)

Perpiquni më shumë për marrëdhëniet tuaja më 15. Një i afërm i vjetër do të paraqesë një problem. Mos diskutoni kur nevojiten zgjidhje; bëni atë që duhet bërë. Ndryshimet personale do të rrisin moralin tuaj më 16, 17 dhe 18. Diskutimet me dikë që mund t’ju ndihmojnë të bëni një ndryshim pozitiv do të jenë inkurajuese si dhe ndriçuese. Mos i ndiqni të tjerët; bëni atë që eshte më mirë për ju. Shikoni për burime pune kreative më 19 dhe 20 ose gjeni një ushtrim apo aktivitet që ju pëlqen të bëni. Do të merrni pjesë në një mbledhje miqësore në 21.

Binjakët (21 maj – 20 qershor)

Mos i ndani sekretet më 15 të këtij muaji. Dikush do të shkaktojë një bujë nëse jeni i pasigurt ose përpiqeni te filloni dicka. Monitoroni shpenzimet tuaja dhe shmangni ndërmarrjet e përbashkëta. Koha e shpenzuar në ndryshime më 16, 17 dhe 18 të mënyrës së shikimit ose aftësive ose kualifikimeve që keni, do të paguhet për aq kohë sa ju nuk paraqisni atë që duhet të ofroni para kohe. Merrni kohën tuaj dhe bëni gjërat e duhura. Çështjet burokratike do t’ju lënë ndjesinë e një humbjeje më 19 dhe 20 sipas Pathos. Mblidhni informacione, por mos luftoni derisa të keni faktet tuaja dhe planin tuaj në vend. Hidhni një vështrim të afërt në letrat e rëndësishme personale në 21 dhe rregullojini minutën e fundit.

Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)

Mos debatoni më 15 me dikë që është tashmë i mërzitur dhe i gatshëm të dëgjojë. Për të bërë një përmbledhje dhe për ta pranuar atë, gjeni një mënyrë pozitive për ta bërë. Vendosni më shumë kohë dhe përpjekje në një marrëdhënie të rëndësishme më 16, 17 dhe 18. Mbështetja dhe ndihma që ju merrni në kthim do t’ju ndihmojë të sillni ndryshime që keni provuar të arrini. Emocionet do t’ju perfshijnë më 19 dhe 20 nëse nuk ju pëlqen një përgjigje që merrni nga dikush që punoni ose merreni me të. Përdorni metoda alternative për të marrë rrugën tuaj. Humori i keq do të shkatërrojë kohën e shpenzuar me të dashurit tuaj në 21. Vendosni mosmarrëveshjet mënjanë dhe dilni.

Luani (23 korrik – 22 gusht)

Mos u hutoni nga ajo që dikush thotë apo bën më 15. Mesazhet e përziera mund të çojnë në ndryshimin ose vendimin e papritur, pa arsye të mirë. Vendosni energjinë tuaj në përmirësimin e qëllimeve të lirshme. Përdorni aftësitë dhe personalitetin tuaj për t’ju ndihmuar të ecni më përpara në 16, 17 dhe 18. Bashkë me bashkëmoshatarët dhe eprorët tuaj do të përparoni në një mundësi interesante. Mos hezitoni të bëni një lëvizje. Në 19 dhe 20, takimet dhe rilidhja me njerëzit me të cilët keni punuar në të kaluarën do t’ju japë njohuri për mundësi të reja. Merrni detaje me shkrim për të shmangur konfuzionin më vonë. Rishiko dokumentet personale në 21; do të gjeni një gabim të vogël që mund t’ju kursejë para.

Virgjëresha (23 gusht-22 shtator)

Vëzhgimi do të çojë në informacione të vlefshme në 15. Nëse kaloni kohë me familjen, miqtë ose kolegët, dikush do të shfaqë dallime unike kulturore ose njohuri për besimet që ndryshojnë nga tuajat sipas Pathos. Ndani ndjenjat tuaja më 16, 17 dhe 18 dhe do të gjeni saktësisht se ku qëndroni dhe çfarë mund të bëni për të bërë një ndryshim. Dashuria dhe romantizmi janë në yje, së bashku me vetë-përmirësime. Dëgjoni me kujdes në 19 dhe 20. Dikush do të jetë mashtrues në mënyrën se si ai ose ajo shpjegon diçka që ka ndodhur. Mos e kaloni informacionin që nuk mund të verifikoni. Merrni një sfidë fizike në 21 ose bëni marrëveshje për t’u angazhuar në aktivitete që përfshijnë të rinjtë. Socializimi do të ngrejë shpirtrat tuaj.

Peshorja (23 shtator-22 tetor)

Ju do të kapeni keq në 15 nëse ndërhyni në punët e dikujt tjetër. Është mirë të duam të mbajmë paqen, por mos të ndërhyjmë ku nuk duhet. Bëni ndryshime kosto-efektive në shtëpinë tuaj më 16, 17 dhe 18. Para se të filloni, sigurohuni që të merrni përparim nga të gjithë ata që do të ndikohen nga zgjedhjet që bëni. Duhet të jeni kreativ kur bëhet fjalë për shpenzimet tuaja personale. Merrni faktet më 19 dhe 20 përpara se të ndani informacione. Ofrimi i një analize të hollësishme do të bëjë që ju të dukeni mirë para kolegëve tuaj. Një incident emocional në 21 do të shkaktojë një shtim në mes të miqve ose të afërmve. Qëndroni neutralë.

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Rrini afër shtëpisë më 15; shmangni bisedimet me njerëz që janë të detyruar të mos pajtohen me ju. Përqëndrohuni në dashuri dhe kreativitet. Bëni marrëdhëniet tuaja me të tjerët një prioritet më 16, 17 dhe 18. Sa më shumë të përfshiheni në situata, aq më shumë do të thoni se do të keni. Është veçori juaj që do të tërheqë interes. Një problem familjar do të përshkallëzohet më 19 dhe 20, nëse keni prona të përbashkëta. Mbani paratë dhe pasurinë tuaj të ndarë për të shmangur humbjen. Çështjet e dikujt tjetër do të mbeten në duart tuaja. Një udhëtim i shkurtër mund të jetë i nevojshëm në 21 nëse një mik ose një të afërm ka nevojë për ndihmë. Bëni atë që mundeni, por mos lejoni që dikush të përfitojë prej jush.

Shigjetari (22 nëntor-21 dhjetor)

Marrja në një sfidë në 15 që është aventureske do të motivojë që të përpiqeni për më shumë eksitim në jetën tuaj. Vendosni më shumë energji më 16, 17 dhe 18. Bashkë me bashkëmoshatarët tuaj do të ndihmoni, por mos u besoni shumë atyre që tentojnë të marrin kredi për punën e njerëzve të tjerë. Një bisedë me dikë që jeni afër më 19 dhe 20 do të ndihmoni të sqaroni një çështje që ju shqetëson sipas Pathos. Nëse jeni të ndershëm në lidhje me mënyrën se si ndiheni, do të lehtësojë tensionet dhe do t’ju lejojë të bëni disa plane alternative. Shiko mbi financat në 21; do të gjesh një mënyrë për të kursyer para ose një mënyrë të drejtë për të ndarë pronat e përbashkëta.

Bricjapi (22-19 Janar)

Mos lejoni që të tjerët t’ju kufizojnë më 15. Ndiqni zemrën dhe qëllimet tuaja personale dhe lerini të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë. Disa ndryshime në shtëpi më 16, 17 dhe 18 do ta bëjnë jetën tuaj më të plotë. Kalimi i kohës me dikë që e doni ose përditësimin e imazhit apo pamjes suaj do të sjellë kënaqësi, lumturi dhe besim më të madh. Një problem i lidhur me punën do të zhvillohet më 19 dhe 20, nëse nuk mund të bashkoheni me dikë, ju duhet të merreni me të përditshmen. Shiko për tokë të përbashkët dhe mundohu të mos shkaktosh zënka. Ndani emocionet tuaja në 21; ju do të jeni në gjendje të sjellni ndryshime pozitive në mënyrën se si jetoni.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Mbajeni gjithçka në të hapur në 15. Nëse përpiqesh të fshehesh diçka, do të zbulohet nga dikush që menduat se mund të besonit. E dini me kë po merreni, dhe shmangni ata që kanë zakone të këqija sipas Pathos. Mos u ngatërroni ose mos reagoni në 16, 17 dhe 18. Problemet që kanë të bëjnë me një mik, koleg ose të afërm do t’ju lodhin. Kënaqësia nuk do të zgjidhë problemet tuaja; kjo do t’ju kushtojë vetëm financiarisht. Bëni ndryshime në shtëpi në 19 dhe 20 që janë të favorshme për një kalim kohe që dëshironi. Pastrimi i një hapësire për të punuar do t’ju frymëzojë që të filloni. Një i ri ose prind do të ketë nevojë për ndihmën tuaj në 21. Tregoni dhembshuri; ata që ju ndihmoni do të rriten gjithashtu.

Peshqit (19 shkurt-20 mars)

Të gjithë rreth jush do të kenë vështirësi në 15. Largohu nga mosmarrëveshjet dhe bëj gjërat e tua. Një mundësi do të vijë nga një burim i papritur. Bëni plane me dikë që nuk keni parë për një kohë të gjatë më 16, 17 dhe 18. Bashkimi do të çojë në fillime të reja dhe një partneritet të mundshëm. Një përditësim për mënyrën se si paraqisni do të merrni shumë vëmendje. Emocionet do të shfaqen më 19 dhe 20 kur të merren me miqtë dhe të afërmit. Jeni të përgatitur për të dëgjuar, vlerësuar dhe vënë së bashku një përgjigje që është ndërtuar mbi fakte dhe shifra. E di se çfarë është rrezik dhe çfarë doni. Kaloni kohë cilësore në shtëpi në 21; ajo do t’ju sjellë më afër atyre që doni./Pathos.info