Ju nuk mund të fitoni me një horoskop të keq. Nëse jeta tashmë po rëndon, horoskopi i keq vetëm e bën çdo gjë të ndihet më keq. Nëse gjërat shkojnë mirë, filloni duke pritur për momentin që gjërat të marrin një kthesë për më keq. Një horoskop i keq mund të bëhet një profeci vetë-përmbushëse, dhe me të vërtetë, nuk duam ta bëjmë këtë për ju. Megjithatë, duke filluar nga 16 prilli 2018, kjo do të jetë java më e keqe për këto shenja të zodiakut: Binjakët, Akrepi dhe Shigjetari. Para se ta lësh zemrën përtokë, më lejoni t’jua shpjegoj.

Energjia planetare në ajër këtë javë është e pabesueshme. Një hënë e re në Dash ndizet një siguresë në shpirtin tuaj të dielën dhe forca e saj motivuese po pulson në ajër. Saturni lëviz në retrogradë në të njëjtën ditë, duke ju lejuar të bëni ndryshime me të kaluarën tuaj. Dielli hyn në Tokën e Demin më 19 prill, duke vendosur tokën poshtë jush sipas Pathos. Së fundi, më 22 prill, Plutoni do të shkojë në retrograd, duke mprehur skajet tuaja.

  • Nëse jeni të interesuar për parashikim personal astrologjik, mund të klikoni mbi: Harta Astrologjike për të bërë porosinë tuaj.

Megjithëse këto tranzicione janë të mrekullueshme, ato nuk do të jenë domosdoshmërisht të lehta. Ato do të kufizojnë, shtrembërojnë, do të përkulen, madje edhe të thyejnë më të fortët nga ne. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që duhet të jeni të mjerë. Ka gjithmonë hije të bukurisë brenda dhimbjes. Është në dorën tuaj për ta gjetur atë.

Binjakët: Gjërat mund të ndihen të ngadalta dhe frustruese

Gemini by christy-mac

Ju po kaloni disa ndryshime serioze këtë javë, dhe kjo do t’ju nxisë nga brenda thellë. Ju mund të ndjeni shumë gjëra konfliktuale, por do të keni vështirësi në kuptimin e instinktit të besimit. Saturni dhe Plutoni po shkaktojnë kërdi në shtëpinë tuaj të tetë të rimishërimit, një nga shtëpitë më komplekse në të gjithë astrologjinë sipas Pathos.Të dy këta planete ndodhen të hyjnë në retrospektivë këtë javë, gjë që mund t’ju bëjë të ndiheni të pashpresë dhe të frustruar me atë se ku po shkojnë gjërat në jetën tuaj.

Megjithëse intensiteti i botës suaj të brendshme mund t’ju bëjë të ndiheni sikur po shpërtheni, mbani mend se këto planete janë thjesht shtrënguese të çelësave. Ata janë duke riorganizuar modelet tuaja dhe duke ju dhënë energji të freskët. Kjo jo vetëm që mund të jetë konfuze, por e dhimbshme. Besoni në të. Jeni duke u përmirësuar, edhe nëse nuk ndjeheni kështu.

Akrepi: Mund të ndiheni pakëndshëm në lëkurën tuaj

Scorpio by christy-mac

Plutoni juaj në pushtet, hyn në retrogradë këtë javë. Zhvendosja e papritur në jetën tuaj mund të ndihet si një gabim dhe rënie. Planeti që siguron burimin e vitalitetit tuaj më të madh do të duket të rrotullohet prapa në qiell. Kjo ka tendencë për t’ju bërë të ndiheni si të hyni fshehurazi sipas Pathos. Edhe pse kjo retrogjene do të ndihet sikur po bën dy hapa përpara dhe tre hapa prapa, ka një mësim të rëndësishëm në jetë që ju keni kapërcyer. Plutoni po ju lejon vetëm një mundësi tjetër për ta mësuar atë.

Edhe pse mund të ndjeheni shumë më i pasigurt se zakonisht, kjo mund t’ju sjellë më afër me të dashurit tuaj më të ngushtë, veçanërisht sepse Afërdita hyn në shtëpinë tuaj të shtatë të partneriteteve më 20 prill. Vendi më i sigurt për ju është në krahët e dikujt që besoni, duke iu hapur atyre për dobësitë tuaja më të thella.

Shigjetari: Kjo javë do të jetë rreth punës, mos luaj

Sagittarius by christy-mac

Nëse do të ishit duke shpresuar se kjo javë do të jetë në lidhje me kënaqësinë dhe romancën, ju mund t’i gjeni këto ujëra të vështira për t’u kapërcyer. Megjithatë, kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe. Zhvendosja e diellit tek Demi do të zhvendosë fokusin tuaj mbi produktivitetin dhe punën e shumtë. Nëse keni bërë plane që përfshijnë argëtim dhe zbavitje, mund të ndiheni të shqetësuar dhe fajtorë për faktin se nuk jeni duke punuar. Zhvendosja tek Demi do të rrokullis një kalim në mendjen tuaj, duke ju kujtuar të gjitha gjërat që duhet të bëni.

Ju gjithashtu mund të ndjeheni se financat tuaja u pakësuan me Saturnin, planetin tuaj të parave, duke u kthyer në retrogradë. Kjo vetëm do të intensifikojë nevojën tuaj për të marrë gjëra të rëndësishme. Megjithëse kjo javë mund të ndihet monotone dhe e lodhshme, meriton seriozisht një goditje në anën e pasme për të kaluar nëpër të. Nëse lëvizni me energjinë e tij motivuese, do të keni për arritur kaq shumë./Pathos.info

Nëse jeni të interesuar për parashikim personal astrologjik, mund të klikoni mbi: Harta Astrologjike për të bërë porosinë tuaj.