Happy couple lying in the park among leaves,enjoying in the beautiful autumn day.

 

Ka vetëm dy rregulla në jetën personale që me të vërtetë funksionojnë. Ato janë të përshtatshme për burrat dhe gratë. Dhe ata që nuk i njohin, janë të destinuar t’u japin kohë dhe nerva njerëzve të papërshtatshëm

Rregulla e parë:

Të jetosh në një marrëdhënie duhet të jetë e lehtë.

Duhet të jetë e lehtë që nga fillimi. Nga minuta e parë. Mashkulli, menjëherë ndjehet si një njohje e vjetër.

Një djalë me të cilin jeni gati për t’u fshehur në stendën e qendrës tregëtare në pesëmbëdhjetë minuta është më mirë se sa ai që keni shkruar letra për shtatë vjet pa përgjigje.

Σχετική εικόνα

Një vajzë që menjëherë tregon interesin është më mirë se një bukuri e paepur, e cila dëshiron ta cosh në ngjarjet më të larta elegante. E thjeshtë: do të thotë e mirë. E vështirë, do të thotë e keqe.

Nuk ka nevojë të kërkosh dikë, të përshtatesh me të gjithë dhe të ndjekësh dikë.

Nëse nuk ka funksionuar që në fillim, nuk zuri, nuk morri flakë – mos e tërhiq macen nga bishti.

Pra – nuk është mashkulli yt. Marrëdhëniet e komplikuara janë të përshtatshme vetëm për ata që janë të mërzitur dhe kanë shumë kohë të lirë. Për të gjithë të tjerët, këto vuajtje vetëm rrënojnë nervat.

Αποτέλεσμα εικόνας για happy couple

Mos bëni marrëdhënie të ndërlikuara për veten.

Marrëdhëniet në të cilat bëni vetëm, çfarë dikush dëshiron – janë poshtëruese. Herët a vonë kufiri i durimit tënd do të mbarojë. Mos u tërhiqni në një marrëdhënie komplekse.

Rregulli i dytë, por nuk është më pak i rëndësishëm. Marrëdhëniet duhet të sjellin gëzim.

Edhe kjo deklaratë nuk ka nevojë për dëshmi. Sapo marrëdhënia të ketë pushuar së sjellë gëzim dhe ka filluar të sjellë humor të keq, ju duhet ta ndaloni këtë fenomen në jetën tuaj.

Mos u mërzitni për të çmontuar, grisur dhe zhvatur enët. Lërini bisedat e gjata, qortimet apo akuzat e ndërsjella.

Αποτέλεσμα εικόνας για happy couple

Kjo nuk është normale! Kjo është rruga për në ferr! Vetëm nga marrëdhënia e gëzimit do të të çojë larg e do bëhet e padobishme ..

Por në fakt shumë njerëz torturohen me avazin e fyerjeve për vite! Ata zënë trurin e tyre me gjëra të panevojshme!

Ju nuk keni nevojë të bëni atë! Sapo të kuptoni se fjalët e tij marrin gëzim, mbyllni gojën.

Një person dëshiron vetëm të fajësojë, por mos e lejo.

Αποτέλεσμα εικόνας για happy couple

Dilni jashtë! Marrëdhëniet janë të bukura dhe të jetueshme për gëzim.

Të gjitha marrëdhëniet e tjera “për dashurinë e fëmijëve”, “sepse gjithkush jeton kështu”, “nga zakoni”, “sepse pa të është edhe më keq” nuk vlejnë për ju!

Për mua, ka vetëm dy rregulla kryesore. A jeni dakord me këto?