Gjatë gjumit, truri ynë përpiqet të organizojë të gjithë informacionin që ka thithur gjatë ditës.

9 fakte shkencore rreth ëndrrave:

Fytyrat e njerëzve të tjerë në ëndrrat tona realisht ekzistojnë në jetën reale, edhe pse nuk i njohim ato.

Kur ëndërrojmë, mendjet tona priren të jenë shumë më aktive sesa kur jemi të zgjuar.

Kafshët gjithashtu mund të ëndërrojnë sipas studimeve të ndryshme shkencore. Te kujdesesh për ta ndërkohë që po flenë gjumë, është një gjë shumë e mirë për ta.

Αποτέλεσμα εικόνας για dreaming

Njerëzit që shfaqen në ëndrrat tona mund të sjellin informacione të ndërgjegjes. Ëndërrimi i një personi të caktuar mund të përfaqësojë problemet nënndërgjegjësuese që përpiqen të manifestohen në ndërgjegje. Kjo kërkon vëmendje të veçantë.

Ne nuk mund t’i mbajmë mend plotësisht ëndrrat tona.

Disa njerëz bëjnë disa gjëra kur flenë që nuk mund të bëjnë kur janë të zgjuar.

Αποτέλεσμα εικόνας για dreaming

Në përgjithësi, gratë ëndërrojnë për njerëzit e të dy gjinive. Në ëndrrat e meshkujve, përkundrazi, ka më shumë figura mashkullore.

Shumica e ëndrrave tona mund të na bëjnë të trishtuar, të frikësuar dhe / ose të lodhur, për shkak të konotacioneve të saj negative.

Shumë njerëz thonë se kanë ëndërruar pikërisht atë që ndodhi në jetën e tyre në atë kohë, sikur të ishte një parashikim./pathos.info