Ka disa lloje burra nga të cilët duhet të ikim me vrap. Ata thjesht nuk janë shokë të mirë dhe na sjellin më shumë hidhërim se lumturi. Asnjëherë mos bini në dashuri me këta burra:

Njeri egocentrik ose egoist

Ky lloj njeriu që mendon se është mbreti i botës bën atë që dëshiron kur e pëlqen atë, pavarësisht nga dëshirat apo nevojat tuaja. Ai është një njeri që kujdeset pak për atë që mendoni dhe pret bisedën tuaj për të folur për veten gjatë gjithë kohës. Ju nuk e meritoni një egoist i cili është vetëm i vetëdijshëm për veten, një marrëdhënie bazohet në dashurinë e dy njerëzve. Mos lejoni t’ju përbuz, ka shumë njerëz të mirë duke pritur një mundësi.

Watching Our Love Disappear. by n0stalgiie

Njeriu xheloz

Burrat e xhelozit dhe posedues zakonisht janë më të këqijtë. Ata ju kërkojnë gjatë gjithë ditës, sepse kanë një frikë irracionale që jeni jobesnikë. Janë në gjëndje të kontrollojnë çdo aspekt të jetës tënde që të ndihen te plotfuqishëm. Jini të kujdesshëm sepse nëse i bëni ata të zemërohen ose ju shohin duke folur me njerëz të tjerë “të dyshimtë”, ata gjithashtu mund të jenë të dhunshëm. Asnjëherë mos bini në dashuri me dikë që ju dyshon dhe dëshiron t’ju kontrollë dhe të drejtojë jetën tuaj. Baza e çdo marrëdhënieje është besimi.

Njeriu plot negativitet

Harrojini burrat qëllimi i të cilëve në jetë është të mposhtim ekzistencën e të tjerëve. Nëse partneri juaj këmbëngul vazhdimisht që të shohë gjërat në mënyrë negative, ai zvogëlon rezultatet tuaja dhe gjen ndonjë pretekst për të bërë komente të gabuara. Këta njerëz duket se e vlerësojnë të keqen dhe arrijnë ti cmendin gratë e tyre. Ata janë shumë toksikë dhe ju duhet të ikni prej tyre në shenjën e parë.

Cheer Up. by n0stalgiie

Njeri i pandjeshëm pa zemër

Ekziston një lloj njeriu që mund të jetë më i butë dhe i ndjeshëm në fillim, por që bëhet më indiferent dhe thjesht nuk ju konsideron. Duket se ju keni rënë në dashuri me një njeri akulli që kurrë nuk ka kohë për t’iu përgjigjur thirrjeve tuaja ose për të përfshirë ju në ndonjë nga planet e tij. Asnjëherë mos bini në dashuri me një njeri që nuk është i gatshëm të bëjë pjesën e tij për të pasur një marrëdhënie të mirë.

Try a Little Tenderness. by n0stalgiie

Njeriu që degradon gratë

Zakonisht kjo është më e vështira për t’u toleruar dhe nuk është e përshtatshme për ta bërë këtë. Një njeri që degradon gratë dhe beson se ato duhet të qëndrojnë në shtëpi për t’u kujdesur për fëmijët e tyre është e papranueshme. Ka shumë njerëz në botë që duan të duan një grua me identitet dhe qëllime. Ju nuk duhet të jeni me një person që ju konsideron më të ulët se ai.

Asnjë grua nuk meriton të trajtohet në këtë mënyrë. Asnjëherë mos ji e kënaqur me një marrëdhënie dashurie që nuk të jep atë që meriton./pathos.info