Letrat Tarot na informojnë se çfarë duhet të presim dhe për çfarë duhet të jemi gati. Secila prej letrave i referohet diçkaje dhe ka kuptimin e vet unik.

Zgjidhni një nga këto letra dhe gjeni se çfarë ju pret në ditët në vijim.

Letra nr. 1:

Nëse e keni zgjedhur këtë letër kjo do të thotë që ju jeni duke pritur për lumturinë në miqësi. Marrëdhëniet në të cilat merrni pjesë do të kalojnë testin e kohës. Edhe njohuritë e reja do të jenë shumë premtuese. Shanset janë që ju do të takoni shpirtin tuaj binjak, i cili do ju ngjaje shume.

Do të arrini një marrëveshje me nje mikun tuaj të vjetër me të cilin keni qenë në konflikt. Gjithashtu do të keni shumë takime të këndshme me miqtë dhe kolegët.

Letra nr. 2:

Kjo letër ofron lumturi në dashuri. Njerëzit që e kanë zgjedhur do të ndjehen të lumtur dhe shumë të dashuruar. Marrëdhënia e tyre do të thellohet.

Partneri do t’ju tregojë mbështetjen e tij, ai do të kujdeset për ju. Do të ndihesh i sigurt dhe do të harrosh për ndonjë problem. Do të jetë një kohë e mirë për të marrë vendime dhe angazhime të rëndësishme. Edhe nëse marrëdhënia e re nuk do të zhvillohet në një marrëdhënie të qëndrueshme, me siguri do të përjetoni momente të këndshme që do të mbahen mend.

Letra nr. 3:

Letra e tretë shpall shëndetin tuaj. Në të ardhmen e afërt, edhe nëse nuk keni energji dhe gjallëri të mjaftueshme, pushoni dhe do të jeni gati për veprim, për sfidat dhe aventurat e ardhshme.

Mirëqenia juaj do të ndikojë pozitivisht në mjedisin tuaj, për të cilin do të jeni një burim i vërtetë frymëzimi. Tani ju mund të pranoni angazhime të reja ose të filloni projekte të reja, jeni mjaft të fortë për të përballuar këtë.

Letra nr. 4:
Karta e fundit do të thotë lumturi në sferën e financave. Nëse e zgjidhni atë, kjo do t’ju sjellë prosperitet (të paktën në ditët e ardhshme). Puna juaj do t’ju japë më shumë përfitim se sa keni menduar. Është një kohë e mirë për investime, duke krijuar një llogari kursimi./pathos.info

Lexoni edhe:

Zgjidhni një petal dhe zbuloni se si do të jenë muajt e ardhshëm të vitit për ju!

Sot do ju paraqesim një test shumë të thjeshtë, shikoni imazhin, zgjedhni një petal dhe zbuloni se çfarë ju pret në të ardhmen.

Petali n.1:

Për ju, ky vit do të jetë viti i nisjeve të reja. Është e padobishme të shikoni prapa, të zgjoni të kaluarën dhe të përpiqeni të zbatoni planet e vitit të kaluar. Mundohuni të parashikoni gjithçka dhe të ecni përpara me vendosmëri. Do ju vijnë mundësitë që keni ëndërruar gjithmonë. Ajo që mbillni këtë vit do t’ju sjellë shumë në të ardhmen.

Perspektiva profesionale

Situata favorizon një ndryshim në aktivitetin të punës, promovimin ose kalimin në një punë të re.

Jeta personale

Nëse jetoni sëbashku me një person, atëherë do të keni nevojë për pavarësinë e partnerit. Nëse jeni beqar atëherë nuk e keni në mend. Këtë vit do të keni mundësi të keni një histori të gjatë dashurie ose të përjetoni një pasion të fortë.

Si duhet të silleni? Entuziazmi, guximi, optimizmi: këto janë kartat tuaja fituese.

Ngjyra: e verdhë

Bizhu: Topaz

Fjalë kyçe: gëzim.

 

Petal n.2:

Një simbol i dualitetit dhe balancimit të lëkundur. Mund të keni ndjenjën e varësisë nga disa njerëz ose rrethana, dhe kjo do t’ju ndalojë të veproni. Ritmi jetik do të ngadalësohet, do të shfaqen kontradiktat e brendshme dhe të jashtme.

Perspektiva profesionale.

Ky petal nuk është i përshtatshëm për fillimin e një biznesi të ri. Është më mirë të përmirësohet ai që është krijuar më parë. Kjo është një kohë e mirë për punën ekipore në projekte afatgjata. Ju do të keni nevojë për vëmendje dhe gatishmëri për të punuar.

Jeta personale

E gjitha varet nga situata e momentit. Nëse jetoni së bashku me një person dhe marrëdhënia bëhet e tensionuar, atëherë është koha për t’u ndarë. Përkundrazi, nëse harmonia mbretëron në ndjenjat tuaja, marrëdhënia do të bëhet më e fortë.

Si duhet të sillesh?

Tani nuk është koha për të mbjellë. Është më mirë të kujdesesh për pamjen e ideve dhe dëshirave të reja. Ruajtja e stabilitetit dhe ekuilibrit në marrëdhëniet me botën e jashtme.

Ngjyra: jeshile

Bizhu: Zmeraldi.

Fjala kyçe: praktike.

 

Petali n.3:

Ky është viti i mundësive dhe situatave të reja, për të cilat do të duhet të përshtateni para hapjes së horizonteve të reja. Dëshirat që t’u fshehën më në fund do t’ju kënaqin. Ju I shikoni gjërat në një mënyrë të re.

Perspektiva profesionale.

Këtë vit, rutina e zakonshme bëhet e patolerueshme. Do të ketë një dëshirë për të zgjeruar kufijtë e aktivitetit, për të punuar në një mënyrë të re ose në një drejtim tjetër. Ky vit është veçanërisht i favorshëm për çdo punë që kërkon vetë-shprehje: gjuhë të huaja, letërsi apo skenë, media masive.

Jeta personale

Nëse je i / e vetmuar ose jo i martuar, viti do të jetë bujar me takime, të njohurit e rinj dhe të dashurit. Gjendja festive favorizon marrëdhëniet dhe aventurat e lehta. Në marrëdhëniet familjare duhet të presim ndryshime, përtëritje të ndjenjave ose lindje të një fëmije. Sidoqoftë, ritmi jetik do të ndryshojë ndjeshëm.

Si duhet të sillesh? Duke treguar interes për çdo gjë që ndodh rreth e përqark, duke parë jetën nga pikëpamja pozitive, duke dëgjuar dëshirat (brenda kufijve të arsyeshëm) dhe duke marrë rreziqe: këtë vit mund të vësh bast për të ardhmen.

Ngjyra: blu.

Bizhu: akuamarin.

Fjala kyçe: ndrysho

 

Petali n.4:

Viti është projektuar për të ndërtuar një strukturë të fortë. Përpjekjet e së kaluarës do të fillojnë të japin fryte. Mos pushoni, tani ju duhet të punoni me durim drejt qëllimit, duke kapërcyer vazhdimisht njërën pengesë pas tjetrës pa u përpjekur të ndryshoni situatën.

Perspektiva profesionale

Ju do të keni shumë punë, do t’ju duhet shumë zell dhe këmbëngulje. Mbështetu tek fati dhe talenti, dëshirën për të punuar dhe aftësitë organizative. Të duket se rezultatet nuk arrijnë mjaft shpejt, por vetëm me punë të vështirë mund të krijoni diçka të qëndrueshme.

Jeta personale

Besnikëria e zemrës dhe dashuria e thellë e sinqertë: kjo është ajo që ju nevojitet. Këtë vit duhet t’i kushtohesh forcimit dhe ndërtimit. Nëse nuk jeni të kënaqur me gjendjen ekzistuese, e dini se këtë vit jeni duke pritur ndryshimin.

Si duhet të sillesh? Duhet të tregoni të gjithë guximin, përgjegjësinë, aftësinë dalluese për të cilën jeni të aftë.

Ngjyra: blu.

Bizhu: perlat / zafiri.

Fjala kyçe: përgjegjësia

 

Petali n.5:

Shikoni të ardhmen me sy tjetër: do të ketë një dëshirë për të filluar një jetë të re dhe ndoshta për t’u ndarë nga një pjesë e së kaluarës. Ky vit premton zhvillime të rëndësishme, përparime të reja.

Perspektiva profesionale.

Dëshira e mprehtë për të jetuar në një mënyrë të re ju bën të hidheni në një tren që shkon drejt të panjohurës. Është koha për të ndryshuar vendet e punës, të përpiqeni të punoni në mënyrë të pavarur, të merrni një promovim ose të zhvilloni një projekt të ri. Një kohë e mirë për të lëvizur, udhëtuar, ndryshuar stilin e jetës ose punën.

Jeta personale

Nëse jeni të vetëm, takime të reja dhe njohuri janë duke pritur për ju. Çiftet do të ndjejnë ndryshimin në marrëdhënie. Me një ndryshim në ritmin e jetës, dëshira për të komunikuar dhe dashuruar në një mënyrë tjetër do të vijë. Nëse ka probleme në marrëdhënien tuaj, mos harroni se këtë vit rritet dëshira për liri.

Si duhet të sillesh? Mënyra e zakonshme e jetës do të thyhet. Mos shiko prapa, mos ndërto plane për largpamje. Jetoni këtë ditë sa më plotësisht të jetë e mundur. Qetësi, harmoni, vetëbesim!

Ngjyrat: vjollcë. Viola.

Bizhu: Ametist.

Fjala kyçe: besim.

 

Petali n.6:

Nëse viti I kaluar ju solli ndryshim dhe ankth, tani do t’ju duhet të kuptoni ndjenjat tuaja, të gjeni lumturinë në familje dhe të jetoni në dashuri me të dashurit tuaj. Kjo është një periudhë e rëndësishme në të cilën mund të rizbuloni një ndjenjë sigurie.

Perspektiva profesionale.

Një fazë e re po vjen. Ju jeni në një kryqëzim, dhe është koha për të bërë një zgjedhje.

Opsionet: promovim, transaksione të mëdha financiare ose pasuri të paluajtshme.

Jeta personale

Ju do të ndiheni thellësisht në nevojë për paqe mendore dhe marrëdhënie të ngrohta dhe paqësore.

Keni një shans të mirë për të forcuar marrëdhëniet me të dashurit e tyre. Në çiftet që nuk kanë siguri, është e mundur të ripërtërijnë një marrëdhënie, të lëvizin ose të lindë një fëmijë. Ky vit do të sjellë paqe në marrëdhëniet e prindërve me fëmijët. Kjo është periudha në të cilën duhen provuar ndjenjat për pjekurinë.

Si duhet të sillesh? Ky vit do të jetë vendimtar për marrëdhëniet tuaja me të dashurit tuaj. Mësoni të jetoni në harmoni me të dashurit tuaj.

Ngjyra: e kuqe.

Bizhu: rubin.

Fjala kyçe: fillimi i ri.

 

Petali n.7:

Ata që besojnë se jeta është një lumë i gjatë dhe i qetë do të jenë shumë të surprizuar: ju do të hasni pengesa të papritura dhe suksese të papritura.

Perspektiva profesionale.

Këtë vit, ju nuk do të jeni në gjendje të vendosni. Kjo është një periudhë kalimtare, e cila ju jep mundësinë të mendoni me kujdes për qëllimet që duhet të arrini. Nëse rrethanat të lejojnë, mëso, lexo, reflekto. Mundohuni të hiqni qafe rutinën e zakonshme, shikoni për atë që ju mungon.

Jeta personale

Në plan të parë nuk ka marrëdhënie me të tjerët, por harmoni me veten. Në marrëdhëniet familjare, një ndarje e detyruar ose e dëshiruar është e mundur.

Si duhet të sillesh? Relax, jetoni në paqe me veten, udhëtoni, pasuroni shpirtërisht veten, luftoni për pavarësi.

Ngjyra: portokalli.

Bizhu: gur hëne.

Fjala kyçe: durim.